Onze Mensen

Maak hieronder kennis met je nieuwe collega’s!

Erik Verkuijlen

Erik Verkuijlen

belastingadviseur

‘Hier ben je als fiscalist direct het eerste aanspreekpunt’

Erik Verkuijlen werkte een kleine tien jaar bij een middelgroot accountantskantoor toen hij de stap naar Duijd fiscalisten maakte. Onderweg naar Bemmel staat de Brabander af en toe in de file. Maar spijt? Nee. ,,Het is juist fijn om als fiscalist direct het eerste aanspreekpunt te zijn. Vaak heeft de accountant het contact met de externe klant en vraagt binnen zijn eigen bedrijf advies aan de belastingexpert: zo gaat het op veel accountantskantoren. Je bent dan als fiscalist veelal afhankelijk van de accountant. Vakgenoten zullen dat wel herkennen. De stap van accountantskantoor naar Duijd fiscalisten heeft mij een boost gegeven. Hier ben je zelf leidend. Dat geeft voldoening.’’

Lees het gehele verhaal van Erik.

Romy Lok

Romy Lok

fiscaal medewerkster

‘Elke dag is compleet anders voor mij, heerlijk!’

Toen Romy Lok haar diploma van HBO Fiscaal Recht en Economie behaalde, wist ze nog niet waar haar toekomst lag. ,,Wil ik bij een groot accountantskantoor of een kleinschaliger adviesbedrijf werken? Twijfels.’’ Het werd een fiscaal adviesbureau in Bemmel. Een baan die goed bij haar past. Naast het fiscale werk ontdekte Romy dat de werkzaamheden op het secretariaat haar ook aanspraken. ,,Ik voelde me vrij om aan te geven wat ik leuk vind en wat er bij mij past.’’ Sindsdien is Romy nu zowel secretarieel als fiscaal actief is. ,,Juist de afwisseling die deze rol met zich meebrengt, vind ik ontzettend leuk. Hierdoor kan ik  veel vragen van klanten beantwoorden.’’ Naast deze diverse werkzaamheden begeleidt Romy ook graag de stagiaires.

Jim Wezendonk

Jim Wezendonk

belastingadviseur

‘Gooi mij maar in het diepe, dat heb ik het liefst!’

Jim heeft even getwijfeld. Wordt het accountancy, bedrijfseconomie of advocatuur? Maar na alles goed op een rijtje te hebben gezet, kwam hij al snel uit bij Fiscaal Recht en Economie. ,,Mijn voorliefde voor cijfers, wetgeving en het geven van adviezen komt als belastingadviseur volledig tot zijn recht. Dit was dan ook de enige opleiding waar ik achter stond.’’ Na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan bij een aangiftekantoor brengt Jim nu zijn opgedane kennis bij ons in praktijk. ,,Laat mij maar mijn gang gaan, ik vind mijn weg wel.’’ Een discussie over de beste fiscale route gaat Jim dan ook niet uit de weg. ,,’Het beter weten’ past bij mij, een prima eigenschap voor een fiscalist lijkt me!’’ 

Linda Rieken

Linda Rieken

office manager

Ik voelde me hier meteen op mijn plek, zo’n prettige werksfeer heb ik niet eerder meegemaakt.’ 

Nadat ze een reis van een klein half jaar had gemaakt, reageerde Linda Rieken op de vacature voor office manager. ,,Op het moment dat je op gesprek wordt uitgenodigd moet je altijd maar afwachten wat de sfeer is maar na enkele minuten voelde het al helemaal vertrouwd. ’’ Met name de veelzijdigdheid van de functie sprak haar aan. ,,Mijn taken lopen zover uiteen dat ik het ene uur bezig ben met het organiseren van een grote bijeenkomst maar vervolgens uitwerk waar we met het bureau willen staan over enkele jaren.” Linda heeft geen fiscale achtergrond maar zorgt daardoor wel voor andere invalshoeken. “De fiscale wereld was zeker even wennen maar na enkele dagen voelde ik me al echt onderdeel van het team.”

Lieke van der Mond

Lieke van der Mond

belastingadviseur

Eerst werken, daarna stage lopen. Lekker anders!

Of ze in februari 2020 bij Duijd fiscalisten stage mocht komen lopen. Met die vraag kwam Lieke bij ons op kantoor. Wij delen onze kennis en ervaring graag dus het antwoord was dan ook volmondig ja. Wij hadden ook nog een vraag aan Lieke: “Waarom kom je tijdens je studie niet alvast een dag bij ons werken?”. Daar hoefde Lieke op haar beurt ook niet over na te denken. Sinds oktober 2019 maakt zij deel uit van ons team waarbij de start als stagiaire nu over is gegaan op een vaste aanstelling. Werken, stage lopen, werken. Lekker anders, daar houden wij wel van! “Als je die vraagt krijgt nog voor je stageperiode begonnen is, voelt het al direct goed. Het vertrouwen is er dan vanaf het begin af aan van twee kanten. Inmiddels heb ik mijn stage goed afgerond en ben ik bij Duijd fiscalisten gebleven.”

Meike van Hulst

secretaresse
‘Na mijn sollicitatie is er voor mij een nieuwe functie gecreëerd. Hoe leuk is dat?!’ 

Na het zien van de CV van Meike en na een prettig gesprek verliep het allemaal net wat anders. “Ik werd gebeld met de vraag of ik geen interesse had in een andere, nog niet bestaande functie. Uiteraard is dat in het begin even spannend omdat je niet precies weet wat er staat te gebeuren maar ik ben blij dat ik de uitdaging ben aangegaan.”  Na haar opleiding tot managementassistente en werkervaring elders was Meike op zoek naar een passende uitdaging in de buurt. “En wat een warm onthaal heb ik hier gehad! Heel persoonlijk. Dat dacht ik al te zien in de vacature en op de website. Erg leuk. En zo gaan we ook met onze klanten om. Dat maakt het nog iets meer speciaal.”

 

 

 

 

 

Dennis Heijmink

Dennis Heijmink

belastingadviseur

Eigenaar Duijd fiscalisten

Tijdens zijn studie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen ontdekte Dennis hoe veelzijdig het fiscale vak is. Het raakt vele rechtsgebieden. Dat maakt het ingewikkeld en complex. Misschien was het wel die uitdaging die Dennis verslaafd maakte aan het fiscale recht. Na zijn afstuderen is de vervolgstudie aan de Universiteit van Tilburg een logische stap.  “Mensen helpen, oplossingen bieden. Daar heb ik in mijn werk plezier in.” Na enkele jaren in loondienst te hebben gewerkt, neemt Dennis ontslag en gaat dat doen waar hij ontzettend veel plezier in heeft: oplossingen bieden. Met een laptop, enthousiasme en liefde voor het vak start hij een fiscaal adviesbureau.

Jan van Esch

Jan van Esch

belastingadviseur

Eigenaar Duijd fiscalisten

“Dennis en ik hebben elkaar ontmoet bij mijn eerste werkgever. De passie voor het vak deelden we direct en persoonlijk vullen we elkaar perfect aan.”  In 2015 hebben Dennis en Jan dan ook besloten om het adviesbureau samen uit te bouwen en hun krachten te bundelen. Waar Dennis het liefst voor groepen staat en mooie ideeën heeft om het bureau nog verder te brengen, brengt Jan rust en vakkenis.  “Over die keuze heb ik niet lang over getwijfeld. Samen met het team zoeken we voor onze klanten elke dag naar de beste fiscale oplossingen en dat voelt goed!”

Trudy Bons
facilitair medewerkster
‘De combinatie van mijn taken samen met de gemoedelijke sfeer zorgt voor een ontspannen werkdag.’

Als facilitair medewerkster is Trudy gedurende de dag druk met van alles en nog wat. En dat is ook juist wat haar aansprak aan de functie. “Niet de hele dag aan mijn stoel vast zitten. Zorgen dat alles op kantoor er netjes uit ziet, de koelkast gevuld is en ik waar nodig kan bijspringen op het secretariaat. Een fijne afwisseling in een informele sfeer. Het team is klein en ook daardoor zijn de lijntjes naar elkaar erg kort”. Naast de leuke functie sprak ook de afstand vanuit Nijmegen Trudy aan. “De mooie fietstocht over de dijk maakt het plaatje compleet”. 

 

 

WP Feedback

Dive straight into the feedback!
Login below and you can start commenting using your own user instantly