De belangrijkste arbeidsvoorwaarden tref je iedere dag: jouw klanten en collega’s. Fiscale oplossingen bieden. De handdoek uit de ring halen. Het schouderklopje van jouw klant. Samen met je collega’s het schijnbaar onmogelijke realiseren. Het geluk van de oplossing. Dat telefoontje van die ondernemer die persé met jou wil spreken: omdat jouw klant heeft gezegd dat jij het wel voor hem regelt. Samen met je collega’s lunchen, lachen en luchtige gesprekken voeren; de afwisseling van de vaktechnische diepgang.

Iedere dag anders. Iedere dag bijzonder. Daar draag jij aan bij en daar horen goede arbeidsvoorwaarden bij. Een salaris dat vergelijkbaar is aan de grotere kantoren, een grote bijdrage aan jouw pensioenregeling en een winstdeling zijn hier onderdeel van. Daarnaast heb je 35 vrije dagen bij een voltijd dienstverband. Want bij hard werken hoort ook stevig ontspannen.

Maar ook de kleine dingen kunnen bijdrage leveren aan jouw werkplezier. Zo tref je elke dag een gedekte lunchtafel, mag je meegenieten van het Betuwse kantoorfruit en krijg je korting bij diverse zorgverzekeraars.

Met flexibele werktijden en een volledig online kantoor bepaal jij zelf wanneer en waar je werkt.