De fiscale wereld verandert voortdurend. Daar ga jij in mee. Dat is een vanzelfsprekendheid. Dat verwachten jouw collega’s en jouw klanten. Maar er is meer. De lat ligt hoog. Zeer goede communicatie- en adviesvaardigheden kenmerken de medewerkers van Duijd fiscalisten.

Zij kunnen organiseren, plannen en zijn oplossingsgericht. De werkwijze verschilt van de meeste zakelijke dienstverleners. Dat is wennen. Jouw collega’s zorgen ervoor dat jij één van hen wordt. Zij kennen de weg en nemen jou graag mee. Naast veel ruimte voor interne coaching en opleiding leren de medewerkers van Duijd fiscalisten graag van professionals. Opleidingen, workshops, trainingen en externe coaching dragen bij aan jouw ontwikkeling. Zodat je niet ooit de beste wordt, maar de beste blijft. Iedere dag weer.

Daarnaast verzorgen de fiscalisten van Duijd zeer regelmatig fiscale bijeenkomsten wanneer zij worden ingehuurd als spreker voor Stichting de Fiscale Sprekers. Je passie voor het vak zorgt ervoor dat je met een gezonde dosis enthousiasme je kennis kan overbrengen. Uiteraard mag je zelf aangegeven of dit bij je past.