Maak hieronder kennis met je nieuwe collega’s!


Erik Verkuijlen, belastingadviseur

‘Hier ben je als fiscalist geen tweede viool’

Erik Verkuijlen werkte een kleine tien jaar bij een groot accountantskantoor toen hij de stap naar Duijd fiscalisten maakte. Spijt? Nee. ,,Het is juist fijn om als fiscalist niet meer de tweede viool achter een accountant te hoeven zijn.’’ Volgens Erik heeft de accountant normaliter het contact met de externe klant en vraagt binnen zijn eigen bedrijf advies aan de belastingexpert. Je speelt als fiscalist dan een beetje de tweede viool. ,,Vakgenoten zullen dat wel herkennen. De stap van accountantskantoor naar Duijd fiscalisten heeft mij een boost gegeven. Hier loop je als fiscalist niet achter de accountant aan, maar ben je zelf leidend.” Voldoening is wat Erik hieruit haalt. Ook geeft hij aan meer inhoudelijk werkzaam te zijn. ,,Puur fiscaal inhoudelijke werk wat ik erg uitdagend vind. Wie graag de diepte ingaat, niet houdt van routinewerk en opzoek is naar een omgeving waarin collega’s elkaar prikkelen, zit goed bij Duijd fiscalisten.’’

 

Romy Lok, fiscaal medewerkster

‘Elke dag is compleet anders voor mij en dat vind ik heerlijk!’

Toen Romy Lok haar diploma van HBO Fiscaal Recht en Economie behaalde, wist ze nog niet waar haar toekomst lag. ,,Wil ik bij een groot accountantskantoor of een kleinschaliger adviesbedrijf werken? Twijfels.’’ Uiteindelijk is het een kleinschalig advieskantoor geworden wat ook goed bij haar past. Na het vertrek van een collega gaf Romy aan dat de werkzaamheden op het secretariaat haar ook aanspraken. ,,Ik voelde me vrij om aan te geven wat ik leuk vind en wat er bij mij past.’’ Hierdoor is Romy nu multifunctioneel inzetbaar en zowel secretarieel als fiscaal actief is. ,,Juist de afwisseling die deze rol met zich meebrengt, vind ik ontzettend leuk. Hierdoor kan ik  veel vragen van klanten beantwoorden.’’ Naast deze diverse werkzaamheden begeleidt Romy ook de stagiaires die bij Duijd fiscalisten binnen komen.

 

Helga Wijers, telefoniste / facilitair medewerkster

 

Helga zal 1 december 2019 bij ons starten.

Linda Rieken, office manager

Ik voelde me hier meteen op mijn plek, zo’n prettige werksfeer heb ik niet eerder meegemaakt.’ 

Nadat ze een reis van een klein half jaar had gemaakt, reageerde Linda Rieken op de vacature voor office manager. ,,Op het moment dat je op gesprek wordt uitgenodigd moet je altijd maar afwachten wat de sfeer is maar na enkele minuten voelde het al helemaal vertrouwd. ’’ Met name de veelzijdigdheid van de functie sprak haar aan. ,,Mijn taken lopen zover uiteen dat ik het ene uur bezig ben met het organiseren van een grote bijeenkomst maar vervolgens uitwerk waar we met het bureau willen staan over enkele jaren.” Linda heeft geen fiscale achtergrond maar zorgt daardoor wel voor andere invalshoeken. “De fiscale wereld was zeker even wennen maar na enkele dagen voelde ik me al echt onderdeel van het team.”

Dennis Heijmink, belastingadviseur

Eigenaar Duijd fiscalisten

Jan van Esch, belastingadviseur

Eigenaar Duijd fiscalisten