Maak hieronder kennis met je nieuwe collega’s!


Erik Verkuijlen, belastingadviseur

‘Hier ben je als fiscalist direct het eerste aanspreekpunt’

Erik Verkuijlen werkte een kleine tien jaar bij een middelgroot accountantskantoor toen hij de stap naar Duijd fiscalisten maakte. Onderweg naar Bemmel staat de Brabander af en toe in de file. Maar spijt? Nee. ,,Het is juist fijn om als fiscalist direct het eerste aanspreekpunt te zijn. Vaak heeft de accountant het contact met de externe klant en vraagt binnen zijn eigen bedrijf advies aan de belastingexpert: zo gaat het op veel accountantskantoren. Je bent dan als fiscalist veelal afhankelijk van de accountant. Vakgenoten zullen dat wel herkennen. De stap van accountantskantoor naar Duijd fiscalisten heeft mij een boost gegeven. Hier ben je zelf leidend. Dat geeft voldoening.’’

Lees het gehele verhaal van Erik.

Romy Lok, fiscaal medewerkster

‘Elke dag is compleet anders voor mij en dat vind ik heerlijk!’

Toen Romy Lok haar diploma van HBO Fiscaal Recht en Economie behaalde, wist ze nog niet waar haar toekomst lag. ,,Wil ik bij een groot accountantskantoor of een kleinschaliger adviesbedrijf werken? Twijfels.’’ Het werd een fiscaal adviesbureau in Bemmel. Een baan die goed bij haar past. Naast het fiscale werk ontdekte Romy dat haar de werkzaamheden op het secretariaat ook aanspraken. ,,Ik voelde me vrij om aan te geven wat ik leuk vind en wat er bij mij past.’’ Sindsdien is Romy nu zowel secretarieel als fiscaal actief is. ,,Juist de afwisseling die deze rol met zich meebrengt, vind ik ontzettend leuk. Hierdoor kan ik  veel vragen van klanten beantwoorden.’’ Naast deze diverse werkzaamheden begeleidt Romy ook graag de stagiaires.

Helga Wijers, telefoniste / facilitair medewerkster

‘Na 15 jaar bij een andere werkgever te hebben gewerkt, voelde het toch goed genoeg om de overstap te maken.’

Voorafgaand aan haar komst bij Duijd werkte Helga maar liefst 15 jaar bij haar vorige werkgever. Als telefoniste / facilitair medewerkster heeft Helga dan ook al jaren ervaring. “Dan blijft het altijd spannend om een nieuw avontuur te beginnen. Maar deze verzorgende en ondersteunende rol past perfect bij me. En daar waren ze het bij Duijd gelukkig ook mee eens.” Sinds de komst van Helga is het secretariaat compleet. “Wat me met name aanspraak tijdens de sollicitatiegesprekken is de openheid en de gelijkheid binnen het team. Het voelde direct hartstikke leuk.”

Linda Rieken, office manager

Ik voelde me hier meteen op mijn plek, zo’n prettige werksfeer heb ik niet eerder meegemaakt.’ 

Nadat ze een reis van een klein half jaar had gemaakt, reageerde Linda Rieken op de vacature voor office manager. ,,Op het moment dat je op gesprek wordt uitgenodigd moet je altijd maar afwachten wat de sfeer is maar na enkele minuten voelde het al helemaal vertrouwd. ’’ Met name de veelzijdigdheid van de functie sprak haar aan. ,,Mijn taken lopen zover uiteen dat ik het ene uur bezig ben met het organiseren van een grote bijeenkomst maar vervolgens uitwerk waar we met het bureau willen staan over enkele jaren.” Linda heeft geen fiscale achtergrond maar zorgt daardoor wel voor andere invalshoeken. “De fiscale wereld was zeker even wennen maar na enkele dagen voelde ik me al echt onderdeel van het team.”

Dennis Heijmink, belastingadviseur

Eigenaar Duijd fiscalisten

Jan van Esch, belastingadviseur

Eigenaar Duijd fiscalisten